Mobiel menu

Avondvierdaagse

2022

Update 3 juni:

 

Vanavond verzamelt de 10 km om 18.00 uur (we gaan om 18.15 uur lopen).

De 5 km verzamelt om 18.45 uur (en gaat om 19.00 uur lopen).

Rond 20.15 uur is de gezamenlijke intocht!

Veel plezier allemaal!

 

 

Lees ook de informatie op de site van de Avondvierdaagse Hoevelaken. Hier vind je de routes, waar zet je je fiets neer etc.

 

Welkom op de A4D Hoevelaken

 

Lees hier de brief : 20220401 Brief AVONDVIERDAAGSE 2022

Lees hier de brief voor de 5 km: Infobrief 5 km avondvierdaagse (begeleidende) ouders en kinderen 2022

Ouders van de 5 km hebben dinsdag 24 mei een brief ontvangen als ze ingedeeld zijn om mee te lopen.

Ouders die ingedeeld zijn voor het meelopen met zijn 10 km hebben donderdagochtend 26 mei via Parro bericht ontvangen!

 

We hebben héél veel aanmeldingen gekregen, niet iedereen kan meelopen! Als u geen bericht heeft gehad, bent u dus niet ingedeeld!

Tijdens de avondvierdaagse vindt u op www.dehoeveschool.nl altijd het laatste nieuws. Zo vindt u hier de routes, de aanvangstijden en eventuele wijzigingen.

 

Algemeen

De Hoeve doet mee aan De Hoevelakense Avondvierdaagse. Kinderen vanaf het vijfde leerjaar kunnen meedoen aan de tien-kilometer onder verantwoordelijkheid van de Hoeve, mits zij zich via school aanmelden. Elke avond lopen er enkele teamleden en hulpouders mee. Kinderen van het derde, vierde en vijfde leerjaar kunnen onder leiding van de ouderraad de vijf-kilometer meelopen. Hulpouders kunnen zich opgeven voor het begeleiden van een groepje middenbouwkinderen bij de ouderraad.

Enkele weken voordat de avondvierdaagse van start gaat, ontvangt u een brief waar in staat hoe uw kind zich voor de avondvierdaagse kan aanmelden, wat het kost en wat de regels zijn.

Ouders die vergeten zijn hun kind via de school op te geven (middels de aanmeldingsstrook en het geld), kunnen hun kind opgeven via de site www.avondvierdaagsehoevelaken.nl  In overleg met de directie (10 km) of de ouderraad (5 km) kan daarna bekeken worden of het kind alsnog mee kan lopen met school. De ouders moeten in dat geval zelf zorgdragen voor het afstempelen van de kaart en het ophalen van de medaille.

Tijdens de avondvierdaagse vindt u op www.dehoeveschool.nl altijd het laatste nieuws. Zo vindt u hier de routes, de aanvangstijden en eventuele wijzigingen.

     

De jarigen van vandaag