Avondvierdaagse

We gaan weer lopen! In 2022 wordt er weer gelopen van 31 mei tot en met 3 juni.

Welkom op de A4D Hoevelaken

Lees hier de brief : 20220401 Brief AVONDVIERDAAGSE 2022

Lees hier de brief voor de 5 km: Infobrief 5 km avondvierdaagse (begeleidende) ouders en kinderen 2022

Ouders van de 5 km hebben dinsdag 24 mei een brief ontvangen als ze ingedeeld zijn om mee te lopen.

Ouders die ingedeeld zijn voor het meelopen met zijn 10 km ontvangen donderdagochtend 26 mei bericht!

We hebben héél veel aanmeldingen gekregen, niet iedereen kan meelopen! Als u geen bericht heeft gehad, bent u dus niet ingedeeld!

Tijdens de avondvierdaagse vindt u op www.dehoeveschool.nl altijd het laatste nieuws. Zo vindt u hier de routes, de aanvangstijden en eventuele wijzigingen.

Algemeen

De Hoeve doet mee aan De Hoevelakense Avondvierdaagse. Kinderen vanaf het vijfde leerjaar kunnen meedoen aan de tien-kilometer onder verantwoordelijkheid van de Hoeve, mits zij zich via school aanmelden. Elke avond lopen er enkele teamleden en hulpouders mee. Kinderen van het derde, vierde en vijfde leerjaar kunnen onder leiding van de ouderraad de vijf-kilometer meelopen. Hulpouders kunnen zich opgeven voor het begeleiden van een groepje middenbouwkinderen bij de ouderraad.

Enkele weken voordat de avondvierdaagse van start gaat, ontvangt u een brief waar in staat hoe uw kind zich voor de avondvierdaagse kan aanmelden, wat het kost en wat de regels zijn.

Ouders die vergeten zijn hun kind via de school op te geven (middels de aanmeldingsstrook en het geld), kunnen hun kind opgeven via de site www.avondvierdaagsehoevelaken.nl  In overleg met de directie (10 km) of de ouderraad (5 km) kan daarna bekeken worden of het kind alsnog mee kan lopen met school. De ouders moeten in dat geval zelf zorgdragen voor het afstempelen van de kaart en het ophalen van de medaille.

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn alle kinderen vrij.

Pinksteren

Maandag 6 juni zijn alle kinderen vrij. Dan is het Tweede Pinksterdag.

Oudergesprekken

Vanaf 23 mei starten de oudergesprekken weer!