Avondvierdaagse

De Hoeve doet mee aan De Hoevelakense Avondvierdaagse. Kinderen vanaf het vijfde leerjaar kunnen meedoen aan de tien-kilometer onder verantwoordelijkheid van de Hoeve, mits zij zich via school aanmelden. Elke avond lopen er enkele teamleden en hulpouders mee. Kinderen van het derde, vierde en vijfde leerjaar kunnen onder leiding van de ouderraad de vijf-kilometer meelopen. Hulpouders kunnen zich opgeven voor het begeleiden van een groepje middenbouwkinderen bij de ouderraad.

Enkele weken voordat de avondvierdaagse van start gaat, ontvangt u een brief waar in staat hoe uw kind zich voor de avondvierdaagse kan aanmelden, wat het kost en wat de regels zijn.

Ouders die vergeten zijn hun kind via de school op te geven (middels de aanmeldingsstrook en het geld), kunnen hun kind opgeven via de site www.avondvierdaagsehoevelaken.nl  In overleg met de directie (10 km) of de ouderraad (5 km) kan daarna bekeken worden of het kind alsnog mee kan lopen met school. De ouders moeten in dat geval zelf zorgdragen voor het afstempelen van de kaart en het ophalen van de medaille.

Tijdens de avondvierdaagse vindt u op www.dehoeveschool.nl altijd het laatste nieuws. Zo vindt u hier de routes, de aanvangstijden en eventuele wijzigingen.

Oudergesprekken

Op 8 december zijn de oudergesprekken voor groep 1, 3 en 8 gepland.

Kerstvakantie

Voor midden- en bovenbouwkinderen begint vrijdag 18 december om half 4 de kerstvakantie. De onderbouwkinderen zijn deze vrijdag al vrij. Tot maandag 4 januari!