Open morgen

Het kiezen van een basisschool of kindcentrum is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Een open dag kan helpen om te bepalen wat bij jullie past. Dit jaar is de geplande open morgen op woensdag 26 januari 2022. Het is dan mogelijk om van 9.30-11.30 uur zonder afspraak de school binnen te lopen.

Een kijkje op De Hoeve

Neem gerust een kijkje op De Hoeve! In deze video vertellen de kinderen over hoe zij werken hier op school.
Bent u enthousiast geworden, maak dan een afspraak voor een rondleiding wanneer de school weer opengaat. Dat kan via info@dehoeveschool.nl of telefonisch via 033-2536093 en laat een terugbelverzoek achter. Hier kunt u ook terecht voor al uw andere vragen. Onze teamleiders staan u graag te woord.

Alvast aanmelden kan natuurlijk altijd. Dan krijgt u vanzelf een berichtje terug. We adviseren uw kind aan te melden voor het tweede levensjaar.

Studiedag

Op woensdag 17 november werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.