Open morgen

Het kiezen van een basisschool of kindcentrum is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Een open dag kan helpen om te bepalen wat bij jullie past. Dit jaar geven de scholen en kindcentra op een andere manier invulling aan de geplande open morgen van 27 januari 2021 dan andere jaren.

Een kijkje op De Hoeve

Neem gerust een kijkje op De Hoeve! In deze video vertellen de kinderen over hoe zij werken hier op school.
Bent u enthousiast geworden, maak dan een afspraak voor een rondleiding wanneer de school weer opengaat. Dat kan via info@dehoeveschool.nl of telefonisch via 033-2536093 en laat een terugbelverzoek achter. Hier kunt u ook terecht voor al uw andere vragen. Onze teamleiders staan u graag te woord.

Alvast aanmelden kan natuurlijk altijd. Dan krijgt u vanzelf een berichtje terug. We adviseren uw kind aan te melden voor het tweede levensjaar.

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.