Midweekviering deze week

De laatste weken van dit schooljaar is er geen midweekviering meer.

Even terugkijken…

Midweekviering 13 februari 2019

Op woensdag 13 februari zagen we de Wasberen, de Egels en de Flamingo’s op het toneel verschijnen. Hoe het was, zie je hier!

Midweekviering 13 juni 2018

Op woensdag 13 juni lieten de Lieveheersbeestjes, de Egels en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep.

Midweekviering 25 april 2018

Woensdag 25 april zagen we de Wasberen, de Vlinders en de Uilen. De Wasberen leerden ons over links en rechts, de Vlinders vertelden het verhaal over afval en wat je er allemaal mee kunt doen. In de Uilengroep won Willem Wever de Vogelquiz! Kijk je mee?

Midweekviering 11 april 2018

Woensdag 11 april lieten de Kikkers, de Pinguïns en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep. Kijk je mee?

Een impressie

Midweekviering

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!