Voorschoolse groep op de Hoeve

Op de Hoeve willen we verkennen of (toekomstige) ouders gebruik willen maken van een voorschoolse groep voor driejarigen. Deze mogelijkheid verkennen we in samenwerking met kinderopvang Jabadabadoe te Hoevelaken.

Kinderen die op de Hoeve zijn aangemeld en drie jaar zijn, kunnen dan minimaal twee dagdelen gebruikmaken van kinderopvang/peuterspeelzaal op de Hoeve. We verwachten dat de groep wordt begeleid door een leerkracht en een pedagogisch medewerker. De kosten voor deze opvang wordt door de ouders betaald (zie landelijke regeling kinderopvang/peuterspeelzaal).

De vragenlijst is gesloten.

Hartelijk bedankt voor uw deelname!

logo_De Hoeve_RGB_jpg  jabadabadoe_logo

Vragenlijst

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!