Trakteren

Als uw kind jarig is, mag het de medeleerlingen en de leerkracht trakteren. We propageren gezonde versnaperingen. Met nadruk verzoeken wij u om een eenvoudige traktatie te kiezen. Een puntzak met snoep is uit den boze. Misschien denkt u:
“Voor mijn kind is één keertje per jaar snoep niet zo schadelijk”, maar als iedereen dat denkt, krijgen we op school echt te veel snoeperij.

In de schoolkrant doen we suggesties aan de hand voor een gezonde traktatie. Voor de leerkracht hoeft niet iets aparts meegenomen te worden. Kort voor de pauze kan de jarige vergezeld van een vriendje of vriendinnetje de teamleden trakteren. Dat moet niet, het mag.

Elke jarige mag grabbelen in de grabbelton.

Schoolsluiting

Van 16 maart tot en met 6 april is de Hoeve gesloten. In de nieuwsbrieven vindt u  meer informatie.

Goede Vrijdag 10 april en Tweede Paasdag maandag 13 april is het Paasweekend en zijn alle kinderen vrij.