Schoolvoetbaltoernooi

Het Hoevelakense schoolvoetbaltoernooi wordt elk jaar weer door SC Hoevelaken georganiseerd voor scholen in Hoevelaken en Nijkerkerveen. Kinderen uit de bovenbouw kunnen hieraan mee doen. Er zijn jongens- en meidenteams. De datum van het toernooi wordt pas in de loop van het schooljaar bekend gemaakt. In de uiteindelijke finale is de winnaar het beste schoolvoetbalteam van Hoevelaken en Nijkerkerveen!

Datum: woensdag 22 mei 2019

Het verslag:
Meiden 1 heeft gewonnen bij groep 8! Ze wonnen in de finale na penalty’s van de SvdO. Ze gingen dus met de grote wisselbeker naar huis (zie foto, hij is echt wel groot;-).
Bij groep 7 stonden meiden 2 en 3 tegenover elkaar in de finale en Hoeve 2 won deze strijd.
Jongens 1 verloor in de halve finale nipt van de SvdO en Jongens 2 werd helaas laatste in hun poule.
De Hoeve kan terugkijken op een zonnige en geslaagde voetbalmiddag!

TEAMINDELING

PROGRAMMABOEKJE

meer foto’s

Schoolvoetbaltoernooi

Studiedag 13 november

Het team verdiept zich op de studiedagen in de veranderonderwerpen uit het strategisch meerjarenplan 2019-2023.

Oudergesprekken

12 november - groep 5 - 7

26 november - groep 2 - 4 - 6

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)