Schoolvoetbaltoernooi

Het Hoevelakense schoolvoetbaltoernooi wordt elk jaar weer door SC Hoevelaken georganiseerd voor scholen in Hoevelaken en Nijkerkerveen. Kinderen uit de bovenbouw kunnen hieraan mee doen. Er zijn jongens- en meidenteams. De datum van het toernooi wordt pas in de loop van het schooljaar bekend gemaakt. In de uiteindelijke finale is de winnaar het beste schoolvoetbalteam van Hoevelaken en Nijkerkerveen!

Datum: woensdag 22 mei 2019

Het verslag:
Meiden 1 heeft gewonnen bij groep 8! Ze wonnen in de finale na penalty’s van de SvdO. Ze gingen dus met de grote wisselbeker naar huis (zie foto, hij is echt wel groot;-).
Bij groep 7 stonden meiden 2 en 3 tegenover elkaar in de finale en Hoeve 2 won deze strijd.
Jongens 1 verloor in de halve finale nipt van de SvdO en Jongens 2 werd helaas laatste in hun poule.
De Hoeve kan terugkijken op een zonnige en geslaagde voetbalmiddag!

TEAMINDELING

PROGRAMMABOEKJE

meer foto’s

Schoolvoetbaltoernooi

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!