Schoolkorfbal

Jaarlijks wordt door de korfbalclub uit Hoevelaken een toernooi georganiseerd waar ook de Hoeve aan meedoet.

De teams bestaan uit 4 jongens en 4 meisjes.

Het korfbaltoernooi vindt plaats op woensdagmiddag 13 september 2017. Dit jaar doen er meerdere teams mee uit iedere jaargroep van de bovenbouw mee, want de kinderen zijn ieder jaar enthousiast over de deelname. We geven het programma in de derde schoolweek aan de bovenbouwkinderen mee. Het programma wordt ook bekend gemaakt via onze website op de pagina van de bovenbouw.

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!