Sinterklaas

Woensdag 5 december 2018 vieren we op school het Sinterklaasfeest. We starten die dag om half 9 met een gezamenlijke opening voor alle kinderen in de grote zaal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen.

Willen de ouders van kinderen uit de onderbouw ervoor zorgen dat hun kind deze ochtend om half 9 op school komt en niet later? Graag uw kind deze morgen zelfstandig de school in laten gaan. Dan kunnen we op tijd met het feest beginnen. De leerkrachten vangen uw kind bij de ingang van het lokaal op en komen zodra de groep compleet is naar buiten. De Sint komt namelijk meestal rond half 9 aan bij de onderbouwtuin.

Blijft u even kijken? Ouders mogen de viering van het Sinterklaasfeest achter in de zaal meegenieten.

Met financiële steun van de ouderraad bezorgt Sinterklaas een cadeautje bij de kinderen van onder‑ en middenbouw. De bovenbouwers trekken lootjes, kopen een cadeautje en verpakken dat tot een surprise met een gedicht erbij.

Op deze dinsdag 5 december gelden de normale schooltijden.

Een terugblik uit 2017 ….

Vol verwachting klopt ons hart…. ga naar de foto’s

Gelukkig hebben de Sint en de Pieten ook dit jaar de weg naar de Hoeve kunnen vinden. Ze waren de weg kwijt en zaten helemaal in Engeland. We vroegen de Pieten naar de Engelse woordjes die ze geleerd hadden en zongen een Engels lied voor Sinterklaas. Het toneelstukje van de Flamingo’s ging over snoepen… Kijk je mee naar de foto’s?

Rommelpiet

Wat is dat nou? De hele klas staat op zijn kop! Oh, het is Rommelpiet die op bezoek is geweest… Wat een troep! We ruimen het samen weer netjes op. En wat vinden we ook? Een cadeautje in onze schoen: dank u Sinterklaasje…