Donderdag 3 december 2020 vieren we op school het sinterklaasfeest.

Kijk hier naar de foto’s van de viering.

De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen.

Er is een aangepast programma, Sint zal deze dag namelijk niet aankomen bij de onderbouwingang. Helaas kunnen ouders vanwege de geldende maatregelen van het RIVM ook niet meegenieten met de viering van het sinterklaasfeest. We zullen het feest met u delen via de foto’s op de site.

Met financiële steun van de ouderraad bezorgt Sinterklaas een cadeautje bij de kinderen van onder‑ en middenbouw. De bovenbouwers trekken lootjes, kopen een cadeautje en verpakken dat tot een surprise met een gedicht erbij.

Op deze donderdag 3 december gelden de normale schooltijden.

Kijk voor meer foto’s op de pagina van de onderbouw!

Een terugblik  ….

Vol verwachting klopt ons hart…. ga naar de foto’s

Gelukkig hebben de Sint en de Pieten ook dit jaar de weg naar de Hoeve kunnen vinden. Ze waren de weg kwijt en zaten helemaal in Engeland. We vroegen de Pieten naar de Engelse woordjes die ze geleerd hadden en zongen een Engels lied voor Sinterklaas. Het toneelstukje van de Flamingo’s ging over snoepen… Kijk je mee naar de foto’s?