Sinterklaas

Donderdag 5 december 2019 vieren we op school het sinterklaasfeest. We starten die dag om kwart half 9 met de aankomst van Sinterklaas bij de onderbouw. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen.

Willen de ouders van kinderen uit de onderbouw ervoor zorgen dat hun kind deze ochtend om kwart voor 9 op school komt en niet later? Graag uw kind deze morgen zelfstandig met hun jas aan de school in laten gaan. Dan kunnen we op tijd met het feest beginnen. De leerkrachten vangen uw kind bij de ingang van het lokaal op en komen zodra de groep compleet is naar buiten.

Blijft u even kijken? Ouders mogen de viering van het sinterklaasfeest achter in de speelzaal meegenieten.

Sinterklaas wordt later in de ochtend ontvangen op de Zuiderinslag door kinderen uit de middenbouw.

Met financiële steun van de ouderraad bezorgt Sinterklaas een cadeautje bij de kinderen van onder‑ en middenbouw. De bovenbouwers trekken lootjes, kopen een cadeautje en verpakken dat tot een surprise met een gedicht erbij.

Op deze donderdag 5 december gelden de normale schooltijden.

Kijk voor meer foto’s op de pagina van de onderbouw!

Een terugblik  ….

Vol verwachting klopt ons hart…. ga naar de foto’s

Gelukkig hebben de Sint en de Pieten ook dit jaar de weg naar de Hoeve kunnen vinden. Ze waren de weg kwijt en zaten helemaal in Engeland. We vroegen de Pieten naar de Engelse woordjes die ze geleerd hadden en zongen een Engels lied voor Sinterklaas. Het toneelstukje van de Flamingo’s ging over snoepen… Kijk je mee naar de foto’s?

Kerstvakantie

19 december sluiten we het kerstproject af met een kerstontbijt. 's Middags krijgen de onderbouwkinderen om half 4 vrij. De midden- en bovenbouw starten vrijdag om 12 uur met hun vakantie! We starten in het nieuwe jaar op maandag 6 januari!

Oudergesprekken

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)