Schoolfoto

Dit schooljaar zal de fotograaf op maandag 30 september 2019 vanaf 8.30 uur aanwezig zijn. De fotograaf vraagt of kinderen kleurige kleding aan willen doen.

Vanwege de twee locaties is er van 8.30 tot 9.30 uur op de Zuiderinslag 2 de mogelijkheid om familiefoto’s te maken.

Boven in de teamruimte en de kleine zaal zijn twee fotografen aanwezig die foto’s van de kinderen samen maken. Ouders gaan met hun kinderen mee naar boven. Jeannet Bruins vangt de ouders boven op. Na het maken van de foto gaan de kinderen naar hun stamgroep. Onderbouwkinderen kunnen deze ochtend later aankomen bij de Veenslagenweg.

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!

Bestellen

Ongeveer twee weken na het maken van de foto’s ontvangt u een fotokaart met een inlogcode waarmee u de foto’s online kunt bestellen. U bent niet verplicht de foto’s af te nemen.