Schoolfoto

Bestellen

Voor de herfstvakantie zijn de fotokaartjes met de inlogcodes aan alle kinderen meegegeven. Op het kaartje staat een datum tot wanneer de foto’s besteld kunnen worden met gratis verzending. Deze tijd is verlengd tot 10 november a.s.

Alle foto’s die voor deze datum zijn besteld, worden een week later via school uitgedeeld.

Daarna worden de foto’s naar het thuisadres verstuurd en worden normale verzendkosten (via PostNL) berekend.

Schoolfoto

Dit schooljaar was de fotograaf op maandag 30 september 2019 vanaf 8.30 uur aanwezig. De fotograaf vraagt of kinderen kleurige kleding aan willen doen.

Vanwege de twee locaties is er van 8.30 tot 9.30 uur op de Zuiderinslag 2 de mogelijkheid om familiefoto’s te maken.

Boven in de teamruimte en de kleine zaal zijn twee fotografen aanwezig die foto’s van de kinderen samen maken. Ouders gaan met hun kinderen mee naar boven. Jeannet Bruins vangt de ouders boven op. Na het maken van de foto gaan de kinderen naar hun stamgroep. Onderbouwkinderen kunnen deze ochtend later aankomen bij de Veenslagenweg.

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!