Schooleinddag

We kennen niet alleen een feestelijke opening van het schooljaar met het openingsfeest, maar ook een feestelijke afsluiting.

Op dinsdag 9 juli 2019 van 8.30 – 14.00 uur doen we spelletjes rond de school en aan het begin van de middag kijken alle kinderen naar de afscheidsvoorstelling van de achtstejaars. Alle kinderen blijven deze dag over en hoeven geen eten en drinken mee te nemen.

Mocht het voor de jongste kinderen uit de onderbouw te veel worden, dan kunt u uw kind om 12.00 uur ophalen. Overlegt u dit met de leerkracht van uw kind?

Bedankt voor alle ouderhulp!

meer foto’s van de schooleinddag!

Schoolsluiting

Van 16 maart tot en met 6 april is de Hoeve gesloten. In de nieuwsbrieven vindt u  meer informatie.

Goede Vrijdag 10 april en Tweede Paasdag maandag 13 april is het Paasweekend en zijn alle kinderen vrij.