Schooleinddag

We kennen niet alleen een feestelijke opening van het schooljaar met het openingsfeest, maar ook een feestelijke afsluiting. Op dinsdag 16 juli 2019 van 8.30 – 14.00 uur doen we spelletjes rond de school en aan het begin van de middag kijken alle kinderen naar de afscheidsvoorstelling van de achtstejaars. Alle kinderen blijven deze dag over.

Mocht het voor de jongste kinderen uit de onderbouw te veel worden, dan kunt u uw kind om 12.00 uur ophalen. Overlegt u dit met de leerkracht van uw kind?

2018

Op 10 juli 2018 stond de schooleinddag in het teken van het WK Voetbal. Ondanks dat ons land hier niet aan deelneemt, hebben we er een echt oranje voetbalfeest van gemaakt. Er waren veel voetbalspelletjes en andere leuke activiteiten. De kinderen mochten deze dag verkleed naar school komen passend bij het thema. Kijk je mee naar de sportieve opening van het de schooleinddag?

Bedankt voor alle ouderhulp!

We hebben er samen een mooi voetbalfeest van gemaakt!

meer foto’s