Schooleinddag

We kennen niet alleen een feestelijke opening van het schooljaar met het openingsfeest, maar ook een feestelijke afsluiting.

Op dinsdag 13 juli 2021 is het de schooleinddag. Normaal gesproken is dit een dag waarbij de hele school samen spelletjes speelt onder begeleiding van hulpouders. Omdat we bij aanvang van de voorbereidingen nog te maken hadden met coronamaatregelen vieren we het feest dit jaar met een aangepast programma.

Zoals in de schoolgids vermeld staat, hebben we deze dag een continurooster van 8.30 – 14.00 uur.  ’s Morgens is er een feestelijk programma in de groep of bouw. ’s Middags kijken we volgens traditie de musical van groep 8 met elkaar.

Tussen de middag lunchen alle kinderen op school en hierbij hebben we uw hulp nodig!
We gaan namelijk pannenkoeken eten en zijn opzoek naar bakouders. U kunt zich hiervoor opgeven bij de groepsleerkracht(en) via een berichtje in de Parro app.
Wilt u hierbij aangeven hoeveel pannenkoeken u bakt? Beleg, drinken en een tienuurtje wordt door de feestcommissie geregeld.

We willen wel vragen of u uw kind uiterlijk maandag 12 juli een beker, bord en bestek (voorzien van naam) wilt meegeven.

Mocht uw kind een allergie hebben of een dieet volgen, wilt u dan zelf voor geschikte pannenkoeken zorgen of een andere lunch meegeven?

Mocht het voor de jongste kinderen uit de onderbouw te veel worden, dan kunt u uw kind om 12.00 uur ophalen. Overlegt u dit met de leerkracht van uw kind?

Kinderen mogen deze dag verkleed naar school toe komen.

We hopen op een gezellige afsluiting van het schooljaar!

meer foto’s van de schooleinddag!

Studiedag

Op woensdag 17 november werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.