Mobiel menu

10-minuten-gesprek

Op dinsdag 19 maart 2019 kunt u worden uitgenodigd voor een oudergesprek op school om te praten over de ontwikkeling van uw kind. Het gesprek duurt tien minuten. Voor deze gespreksavond wordt geen rapfolio meegegeven, dat komt pas in mei of juni. Niet alle ouders worden op deze avond verwacht. Er zijn ouders die zeggen: “Ik weet wel hoe het met mijn kind gaat” of “Ik vind tien minuten wat krap, dus maak ik liever een afspraak voor een ander moment.” Andere ouders willen even kort bijpraten, omdat ze bijvoorbeeld weinig op school komen. Als teamleden een gesprek met ouders wensen, worden de ouders door de leerkracht uitgenodigd.

Via het antwoordformulier in de uitnodiging kunt u aangeven of u een gesprek wenst. De donderdag voorafgaand aan het oudergesprek ontvangt u de bevestiging van de afspraak met het tijdstip waarop u verwacht wordt.

Het begin en einde van elk gesprek wordt met de schoolbel aangegeven. Voor ouders van twee of meer kinderen worden de gesprekken meestal met een tussenpauze van tien minuten gepland.

20160519_093223

De jarigen van vandaag

Verjaardagen

Sinterklaas 5 december

Op 5 december vieren we het Sinterklaasfeest op school. Blijft u ook even kijken om 8.45 uur als Sint met zijn pieten aankomt bij het onderbouwhek ?

Oudergesprekken

26 november - groep 2 - 4 - 6

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)