Mobiel menu

Jenaplanavond – onderbouw

Met plezier nodigen wij u uit voor de Jenaplanavond op dinsdag 29 september van 20.00 uur tot 21.15 uur.

Op deze avond krijgt u, met behulp van een Powerpointpresentatie, een beeld van hetgeen uw kind gedurende een dag op school meemaakt. Tijdens de presentatie is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Wij vertellen u wat Jenaplan voor uw kind en voor ons betekent. Daarbij geven we u die avond algemene informatie, zodat duidelijk wordt wat u het komend schooljaar kunt verwachten.

Tijdens deze avond dienen wij ons te houden aan de RIVM-maatregelen.

Bij de ingang zal desinfecterende gel staan. Daarna kunt u plaats nemen in de grote zaal. Wij willen u vragen om dan te blijven zitten, zodat de afstand gewaarborgd kan blijven. Wanneer de avond is afgelopen zullen wij gestuurd naar buiten gaan.

Wij vragen u ten alle tijden de afstand van anderhalve meter tot elkaar en de leerkrachten te respecteren.

Het is van belang dat u zich hier aanmeldt of via onderbouw@dehoeveschool.nl, zodat wij kunnen inventariseren hoeveel mensen aanwezig zijn op deze avond. Hierbij houden wij rekening met één ouder per kind.

  De velden met * zijn verplicht.

  Naam *

  Ouder van *

  Uit stamgroep *

  E-mail *

  Wij zien u graag op 29 september, de koffie en thee staan vanaf 19.45 uur voor u klaar!

  Mocht u na deze avond toch nog vragen hebben, stel ze gerust! Bel even op, stuur een e-mail naar onderbouw@dehoeveschool.nl of loop even langs.

     

  De jarigen van vandaag

  Verjaardagen

  • Er zijn vandaag geen jarigen.

  Meivakantie

  Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.