Jenaplanavond

Onze Jenaplanavond is een avond waarbij de kinderen centraal staan, zodat u als ouder een beeld krijgt van de werkwijze binnen de school/bouw van uw kind.

In september is er een hele dag een filmopname gemaakt en laten we u door de ogen van een kind zien hoe er gewerkt wordt op De Hoeve. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld hoe een dag verloopt in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Wat doen de kinderen zoal op een dag? Hoe starten wij in de stamgroep, hoe krijgen de kinderen een rekenles en wat doen wij nu eigenlijk tijdens een werktijd? En nog veel meer!

Deze film kunt u dan op de Jenaplanavond samen met uw kind bekijken.

Wij hopen u op deze manier toch een kijkje te geven in het Jenaplanonderwijs bij ons op school.

Onderbouwinformatieavond over Jenaplan

Alle nieuwe onderbouwouders worden uitgenodigd voor een presentatie op school. Op deze avond krijgt u als nieuwe ouder, met behulp van een PowerPointpresentatie, een beeld van hetgeen uw kind gedurende een dag op school meemaakt. Wij vertellen u wat Jenaplan voor uw kind en voor ons betekent. Daarbij geven we u die avond algemene informatie, zodat duidelijk wordt wat u het komend schooljaar kunt verwachten.

Lees meer over Jenaplan

MB_eigen werkstukjes juni 2015IMG_20150616_142353

Studiedag

Op woensdag 17 november werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.