Jenaplanavond

De Jenaplanavond is een avond waarbij de kinderen centraal staan. Kinderen vertellen zelf wat zij allemaal doen op school en kunnen hierbij allerlei materialen laten zien. U als ouders krijgt hierdoor een beeld van de werkwijze binnen de school en bouw van uw kind.

Door de geldende RIVM-maatregelen kunnen wij deze avond niet op de oorspronkelijke manier door laten gaan. Het is niet mogelijk om met alle ouders en kinderen tegelijk in het gebouw te zijn. Toch willen wij deze avond niet zomaar voorbij laten gaan. Er is deze week een film gemaakt, waarin de kinderen u vertellen hoe er gewerkt wordt op school. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld hoe een dag verloopt in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw.
Wat doen de kinderen zoal op een dag? Hoe starten wij in de stamgroep, hoe gaat het in de jaargroep en wat doen wij nu eigenlijk tijdens een werktijd?

De link naar de film wordt op dinsdag 29 september verstuurd en vindt u in uw mailbox. Zo kunt u de film samen met uw zoon of dochter thuis bekijken. Zij kunnen u vast nog veel meer vertellen!

Onderbouwinformatieavond over Jenaplan

Alle nieuwe onderbouwouders worden wel uitgenodigd voor een presentatie op school. Op deze avond krijgt u als
nieuwe ouder, met behulp van een PowerPointpresentatie, een beeld van hetgeen uw kind gedurende een dag op school meemaakt. Wij vertellen u wat Jenaplan voor uw kind en voor ons betekent. Daarbij geven we u die avond algemene informatie, zodat duidelijk wordt wat u het komend schooljaar kunt verwachten.  Het is wel van belang dat u zich aanmeldt. Dit kan via deze link.

Lees meer over Jenaplan

MB_eigen werkstukjes juni 2015IMG_20150616_142353

Oudergesprekken

Op 8 december zijn de oudergesprekken voor groep 1, 3 en 8 gepland.