Mobiel menu

Het toneel

Woensdag 5 september

Lied schoolbeginfeest 2018

We maken kennis met Albert Lofloos, Kalinda en de andere bewoners van de Zomerflat.
Bij de Zomerflat gebeurt van alles: er vliegt weleens een hond door de lucht en er lopen ook stoere hangjongeren rond. Op een nacht ontdekken Albert en Kalinda allebei dat er een reus in de buurt is en ze halen eten voor hem. Af en toe komen er ook onbekende mensen langs bij de flat. Wat zijn zij van plan?

   
meer foto’s

Donderdag 6 september

Ook Snelle Djie, onze stoere hangjongere, heeft de reus ontmoet. Hij is doodsbang voor ‘het monster’. Pjiep, de reus, is ziek en Albert en Kalinda zoeken hulp voor hem. Intussen zijn de bewoners van de Zomerflat in alle staten, want de flat blijkt verkocht te zijn!

Daarnaast steekt er ook een storm op, een van de ergste stormen ooit. De flat isal oud… zou hij hiertegen bestand zijn?

En dan komt ook nog Marrrrrrie Steensel op bezoek bij Albert. Zij is van de Dienst voor Ongelukkige Kinderen…

     
meer foto’s

Vrijdag 7 september

De flat is steeds schever gaan staan door de storm en alle bewoners zitten angstig bij elkaar. Ze vrezen het ergste. Maar dan komt er opeens hulp uit onverwachte hoek! Deze hulp moet echter wel geheim gehouden worden. Maar zie dat met z’n allen maar eens voor elkaar te krijgen..

Het lijkt uiteindelijk goed af te lopen met de Zomerflat, en de bewoners vieren dit met een feestje. Maar is echt iedereen daarbij? En is iedereen ook wel blij met de gang van zaken?

Kijk naar de foto’s van vrijdag voor de spannende ontknoping.

     
meer foto’s