Mobiel menu

De reus van de Zomerflat

Op woensdag 5 september, donderdag 6 september en vrijdag 7 september zullen wij allemaal in de Zomerflat wonen. In deze flat woont ook Albert Lofloos, met wie wij een spannend avontuur zullen beleven. In de Zomerflat gebeurde eerder nooit wat, maar deze zomer lopen de zaken volkomen anders dan verwacht…

Elk jaar beginnen we het schooljaar met een feest voor jong en oud. Als thema kiezen we een verhaal. Dit verhaal wordt door de teamleden uitgespeeld. Dit jaar is gekozen voor ‘De reus van de Zomerflat’ van Stefan Boonen. Helaas is het boek uitverkocht en wordt het vooralsnog niet in herdruk genomen. Het boek wordt echter wel voorgelezen aan alle kinderen van de Hoeve, zodat zij het verhaal al kennen voordat we feest gaan vieren.

We bedenken allerlei opdrachten en activiteiten die met dit verhaal te maken hebben. Voor de uitvoering hebben we hulp van ouders nodig. U bent van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren. Wie weet zien we u ook als hulpouder bij de Zomerflat!

We hebben een aantal festiviteiten buiten gepland. Bij slecht weer verplaatsen we het programma naar binnen. Mocht daar sprake van zijn, dan leest u hier op de site alle actuele informatie.

In de Nieuwsbrief 1 – Over het schoolbeginfeest 2018 nemen we graag met u het programma van dag tot dag door.

Wij hopen op een fantastisch openingsfeest met veel zon en droog weer!

  

Kijk je mee naar de foto’s van het toneel? De activiteiten (zie pagina’s van de onder-, midden- en bovenbouw) en de vossenjacht?

We sluiten het feest af met een echte feestmaaltijd. Om 13 uur zijn alle buikjes rond en gaan we naar huis!

   
meer foto’s