Mobiel menu

Openingsfeest 2022

We zijn gewend het jaar feestelijk te openen.

Dit jaar vindt het openingsfeest plaats op donderdag 1 september en vrijdag 2 september 2022. Ofschoon de kinderen uit de onderbouw op vrijdag altijd vrij hebben, worden ze op deze vrijdag toch op school verwacht. Bovendien zijn tijdens dit feest de tijden aangepast. De bovenbouwers zullen de nacht van donderdag op vrijdag niet thuis, maar met elkaar op school doorbrengen.

Lees hier de brief over het openingsfeest: 20220822 Nieuwsbrief Openingsfeest Boutje van de rommelberg

Tijdens het openingsfeest staat een kinderboek of thema centraal. Het team speelt het boek Boutje van de rommelberg in grote lijnen na, zodat ook de jongste kinderen uit de onderbouw en de derdejaars de inhoud kennen en bij de activiteiten betrokken kunnen worden.

Kijk hier naar de foto’s van het toneel van woensdag, donderdag en vrijdag!

   

Het openingsfeest is voor kinderen en de leerkracht een gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. De leerkrachten introduceren allerlei werkvormen waardoor de groepsvorming tot stand komt. We hopen dat ouders weer welkom zijn om dit feest met ons mee te beleven en kunnen worden gevraagd zich op te geven voor ouderhulp. 

Kijk hier naar de foto’s van de bouwactiviteit op donderdagochtend! …. verder

Het feest wordt op vrijdag afgesloten met een feestelijke maaltijd. Om 13 uur is het tijd voor welverdiende rust!

 

   

Het boek

Het boek voor het openingsfeest is al bekend! Lees je mee met de verhalen van Boutje van de rommelberg? Bij de Bruna in Hoevelaken ligt een hele stapel klaar voor de kinderen van De Hoeve!

Het lied

Zing je mee?

Lied schoolbeginfeest Boutje van de rommelberg 2022