Gymrooster

In de onderbouw gymmen de kinderen op school in de speelzaal. Zij doen dit in hun ondergoed en op gymschoenen. Deze schoenen blijven op school, alleen voor de zomervakantie geven we ze mee naar huis. Wilt u de naam op de schoenen vermelden?

De midden en bovenbouwers gymmen in de sporthal aan het Ridderspoor. Zij doen dit in een sportbroekje met T-shirt of gympakje. Gymschoenen zijn verplicht. De kinderen nemen de gymkleding telkens weer mee naar huis.

Tijdens de periode van de renovatie gymmen de kinderen in Sporthal de Slag.

Klik hier voor het actuele gymrooster:
Gymrooster de Hoeve – 2019-2020

Wilt u er op toezien dat de gymkleding niet op school blijft hangen en regelmatig gewassen wordt?

Als kinderen op medische gronden niet mee kunnen doen met gymnastiek, zorgt de school voor vervangende activiteiten.

Na de gymnastiekles krijgen de kinderen gelegenheid een boterham of fruit te eten en iets gezonds te drinken.

Tijdens het sporten mogen kinderen, in verband met de veiligheid, geen sieraden dragen.

Na de meivakantie gymmen de midden- en bovenbouwgroepen bij goed weer buiten bij de school. Let u dan zelf op waar u uw kind moet ophalen?

Klik hier voor het actuele gymrooster:
Gymrooster de Hoeve – 2019-2020

Gymles