Carnaval

Programma voor 19 februari 2020

Op woensdagmorgen 19 februari vieren we carnaval op een andere manier dan we gewend zijn.

De onderbouw heeft een heuse modeshow en er worden spelletjes gespeeld.

De midden- en bouwbouwkinderen kunnen die ochtend spelletjes doen in de lokalen en hossen in de zaal. Vanaf 10.15 uur starten in alle groepen de voorrondes van de Talentenshow. Iedere groep kiest een act die doorgaat naar de finale van de Talentenshow in de zaal. Door het gebrek aan ruimte kunnen ouders helaas niet komen kijken.

Algemeen

Op woensdagmorgen 19 februari 2020 vieren we carnaval op school. De kinderen mogen verkleed komen. In alle groepen worden er deze morgen gezelschapsspellen gedaan. Als kinderen het gezellig vinden, kunnen ze hossen en dansen in de grote zaal.

Vanaf 10.40 uur is er in de grote zaal de talentenshow waarvoor iedereen zich heeft kunnen inschrijven. Dit betekent dat kinderen de kans krijgen hun talent te laten zien. Kinderen die kunnen goochelen, zingen, dansen, toneelspelen, een instrument bespelen, sporten, schilderen, enz. kunnen zich aanmelden voor deze show.

Het geheel wordt georganiseerd en gepresenteerd door de achtstejaars.

Kijk je mee naar hoe het was?

Schoolsluiting

Van 16 maart tot en met 6 april is de Hoeve gesloten. In de nieuwsbrieven vindt u  meer informatie.

Goede Vrijdag 10 april en Tweede Paasdag maandag 13 april is het Paasweekend en zijn alle kinderen vrij.