Muzieklessen

Door de bezuinigingen van het kabinet op het gebied van cultuur zijn steeds minder kinderen in staat om muziekles te volgen en/of een muziekinstrument te leren bespelen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat muziekles een zeer positief effect heeft op de algehele ontwikkeling van kinderen. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen onder schooltijd regelmatig zingen, dansen, toneelspelen en muziek maken.

Op de Hoeve is het ook mogelijk om na schooltijd muzieklessen te volgen. Tanya van Dasselaar verzorgt dagelijks muzieklessen in de bibliotheek van de Hoeve. Ze kan kinderen op diverse manieren laten ervaren hoe muziek gemaakt wordt en kan kinderen een muziekinstrument leren bespelen. Blokfluit-, dwarsfluit-, keyboard- en pianoles is mogelijk. Tanya kan ook zangles geven.

Mocht u meer willen weten over de achtergrond van Tanya en de tarieven van de lessen:muziekles

Profielschets Muzieklerares Tanya van Dasselaar Videva september 2015

Tanya-muziek-en-meer-informatie-aanbod-en-tarieven-2016-2017

Muzieklessen

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!