Achtstejaars

Adviesgesprekken

In het najaar van 2019 ontvangen de ouders van achtstejaars een brief met alle informatie over de te volgen procedure betreffende de keuze van een school voor het vervolgonderwijs.

Dinsdag 10 december 2019 houden de teamleden van de bovenbouw adviesgesprekken met de ouders van schoolverlaters. Op deze avond vindt dan gelijk de rapportbespreking plaats. In een vijftien minuten durend gesprek op school geven zij hun advies over de school voor het Voortgezet Onderwijs. Dit advies is mede gebaseerd op de gegevens van het CITO-leerlingvolgsysteem.

In de week voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen ouders van achtstejaars een persoonlijke uitnodiging met het tijdstip waarop zij verwacht worden voor het adviesgesprek.

Afscheidsavond groep 8

Op woensdagavond 15 juli 2020 begint om 20.00 uur de afscheidsavond voor de achtstejaars. Zij verzorgen voor hun ouders/verzorgers de musical in de grote zaal. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
De woensdagavond is alleen voor familie van de schoolverlaters bestemd. De volgende dag mogen ze wat later op school komen en worden ze om 10 uur verwacht. Hun laatste schooldag is woensdag 17 juli.

Andere familieleden en oud‑leerlingen die de voorstelling graag willen zien, zijn welkom op maandagmiddag 13 juli om 13.45 uur. Op dinsdagmiddag 14 juli wordt de voorstelling vertoond aan de kinderen van de school.

Sinterklaas 5 december

Op 5 december vieren we het Sinterklaasfeest op school. Blijft u ook even kijken om 8.45 uur als Sint met zijn pieten aankomt bij het onderbouwhek ?

Oudergesprekken

26 november - groep 2 - 4 - 6

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)