Uit de schoolgids

De schoolgids voor het nieuwe schooljaar wordt in de laatste week voor de zomervakantie aan het oudste kind van elk gezin meegegeven. Ouders van een gezin, die op verschillende adressen wonen, ontvangen op verzoek een extra schoolgids.

De medezeggenschapsraad (MR) heeft ingestemd met de inhoud van de schoolgids.

U leest hier de digitale versie van de schoolgids (zonder adreslijsten) of ga direct naar de Jaarkalender 2019-2020 def.

schoolgids 19-20 def – PDF zonder lijsten

In het menu vindt u diverse onderwerpen uit de schoolgids. Andere onderwerpen vindt u wellicht via de zoekfunctie rechtsbovenin op deze site!

Uit de schoolgids

Voorjaarsvakantie

Vrijdag 21 februari start om 12.00 uur de voorjaarvakantie. De kinderen uit de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij. Staat de studiedag van woensdag 12 februari al in uw agenda? Dan verdiept het team zich in de onderwerpen uit het strategisch meerjarenplan en zijn alle kinderen vrij.