Persoonsgegevens wijzigen

U heeft een nieuw mobiel telefoonnummer. U gaat verhuizen. Er zijn wijzigingen in uw gezinssituatie. Hoe geeft u deze wijzigingen aan de school door?

Het administratiesysteem van de school ‘communiceert’ met  DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) een landelijk administratie-systeem waarop de gemeentelijke basisadministratie is aangesloten. De school moet er dus voor zorgen dat de gegevens kloppen met de gegevens van de gemeente. Wij zorgen dat er zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Naam van het kind *

Stamgroep

De wijziging gaat in per *

Nieuw adres

Gewijzigd telefoonnummer thuis

Gewijzigd mobiele telefoonnummer (moeder)

Gewijzigd mobiele telefoonnummer (vader)

Gewijzigd e-mailadres

Het betreft een andere wijziging (bijv gezinssituatie):

Ondertekening

Naam ouder / verzorger *

Persoonsgegevens wijzigen

Schoolsluiting

Van 16 maart tot en met 6 april is de Hoeve gesloten. In de nieuwsbrieven vindt u  meer informatie.

Goede Vrijdag 10 april en Tweede Paasdag maandag 13 april is het Paasweekend en zijn alle kinderen vrij.