Renovatie de Hoeve

Op woensdag 20 november 2019 werd  gevierd dat het hoogste punt is bereikt. De traditie in de bouw is dat dit gebeurt met patat met frikandellen! En zo worden alle medewerkers van de bouw in het zonnetje gezet.

Nancy de Graaff, onze directeur, sprak de bouwvakkers toe. Ze gaf aan dat het bijzonder is om te horen dat er op zo’n moment al gevierd wordt. In het onderwijs doen we dat toch meer wanneer iets ‘af’ is?! Eind april zal het gebouw klaar zijn en zullen we weer terug verhuizen. We zullen dan zeker vieren dat we een mooi nieuw kindcentrum hebben! Alle medewerkers van de bouw zijn van harte welkom om dit feestje dan met ons mee te vieren!

We zijn blij dat er met de renovatie een mooi samenhangend gebouw wordt neergezet. Alle historie van het 40 jaar oude schoolgebouw wordt samengevoegd tot een mooi kindcentrum. Het gebouw voldoet dan ook aan alle eisen voor duurzaamheid (behalve gasloos, dat is nog te kostbaar), voldoet aan het Jenaplan ‘school-woonkamer-concept’, heeft voldoende ruimte voor onze partners en kan de komende jaren weer mee!

Bekijk ook het nieuws: https://www.nijkerkerveen.org/hoogste-punt-kindcentrum-de-hoeve-bereikt-oplevering-eind-april/

Kerstvakantie

19 december sluiten we het kerstproject af met een kerstontbijt. 's Middags krijgen de onderbouwkinderen om half 4 vrij. De midden- en bovenbouw starten vrijdag om 12 uur met hun vakantie! We starten in het nieuwe jaar op maandag 6 januari!

Oudergesprekken

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)