Oudercommunicatie

Een van de doelen uit ons jaarplan 2020-2021 gaat over de communicatie met u. We vinden dat erg belangrijk om deze nog te verbeteren, juist nu we ouders zo weinig op school zien. Daarvoor gaan we gebruik maken van een ander communicatiemiddel, Parro, een speciale ouder app. Met Parro kunnen we veel makkelijker en sneller met u communiceren. We doen dit in stapjes.

In de maand maart zullen we met u communiceren via de mail en via Parro. Vanaf april gaan we volledig over op Parro.

Om gebruik te kunnen maken van Parro, moet u zich eenmalig aanmelden. Het is erg makkelijk. Hieronder kunt u lezen wat u daarvoor moet doen.

1 Accepteer de uitnodiging

U ontvangt binnenkort via jeannet.bruins@dehoeveschool.nl een e-mail van Parro met de titel “Volg de schoolavonturen van uw kind”. U bent nu toegevoegd aan de groep(en) van uw kind(eren). Heeft u al een ParnasSys-account (bijvoorbeeld via een andere school of als medewerker) dan kunt u inloggen en gaat u door naar stap 3. Heeft u nog geen ParnasSys-account. Dan volgt de tweede mail en gaat u door naar stap 2.

2 Maak uw account actief

Vanuit ParnasSys krijgt u een mail, met de titel “Welkom bij ParnasSys”. Hiermee maakt u een ParnasSys-account aan, de link in deze mail is 7 dagen geldig. Als de link is verlopen, kunt u via jeannet.bruins@dehoeveschool.nl vragen om u opnieuw uit te nodigen.

3 Inloggen

U kunt nu inloggen in Parro. U kunt Parro op uw telefoon gebruiken door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store. Gebruikt u Parro liever vanaf de computer? Log dan in op talk.parro.com.

Hoe we Parro straks verder gaan gebruiken, delen we ook weer in stapjes met u. Voor nu hoeft u dus alleen deze stappen te volgen.

Wilt u toch alvast meer weten? Lees dan verder op www.parro.com/ouders.

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.