Nijkerk sportief en gezond

Vanuit een initiatief van ‘Stichting Nijkerk sportief en gezond’ neemt de Hoeve deel aan Fit@School. De bedoeling van dit programma is het bevorderen van de gezonde levensstijl van kinderen.

Bekijk hier het filmpje van Fit@School.

Waterdrinkweek

Een onderdeel is de Waterdrinkweek en daarmee willen we het drinken van (smaak)water bij kinderen promoten. Het doel is kinderen laten begrijpen hoe belangrijk water drinken is en dat het gezonder is dan veel andere zoete drankjes. Op onze school vindt de Waterdrinkweek plaats in week 7, de week van maandag 13 februari 2017. De kinderen krijgen op school les over dit onderwerp en ontvangen een bidon die zij gedurende deze week kunnen gebruiken.

Wij vragen ouders om de kinderen in deze week ook water mee naar school te geven voor het eten en drinken.

We hopen op een geslaagde Waterdrinkweek!

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!