Nijkerk sportief en gezond

Vanuit het buurtsportteam zullen tijdens vakanties leuke en originele vakantie activiteiten aangeboden worden voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8

U leest hierover meer op www.sportplezierbeginthier.nl .

Zou uw kind wel willen sporten of mee willen doen aan een cultuuractiviteit, maar zijn er niet voldoende financiële middelen beschikbaar, dan is er het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Vraag er gerust naar bij de meester of juf van uw zoon of dochter! Dan zorgen wij dat uw aanvraag wordt ingediend!

Lees meer over ‘Nijkerk sportief en gezond’: https://www.nijkerksportiefengezond.nl/fitschool/Vanuit een initiatief van ‘Stichting Nijkerk sportief en gezond’ neemt de Hoeve deel aan Fit@School. De bedoeling van dit programma is het bevorderen van de gezonde levensstijl van kinderen.

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn alle kinderen vrij.

Pinksteren

Maandag 6 juni zijn alle kinderen vrij. Dan is het Tweede Pinksterdag.

Oudergesprekken

Vanaf 23 mei starten de oudergesprekken weer!