Mobiel menu

Informatie aan ouders

Er zijn kinderen bij ons op school, waarvan de ouders niet bij elkaar leven. Wij vinden het belangrijk om beide ouders goed te informeren over de ontwikkeling van hun kind(eren). Alle informatie zoals de schoolgids, het rapfolio, de uitnodiging voor de ouderavonden en overige informatie wordt aan uw kind(eren) meegegeven op het adres dat bij ons als “eerste adres” geregistreerd staat. U maakt dit zelf aan ons kenbaar. Normaal gesproken is dit het adres waar uw zoon of dochter de meeste tijd doorbrengt.

Wij gaan ervan uit dat alle informatie die wij aan uw kinderen meegeven, door uzelf wordt doorgegeven aan de ouder op het tweede adres.

Regelmatig ontvangt u onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief is ook hier te lezen.
U kunt zich daar ook aanmelden voor het ontvangen van digitale (nieuws)brieven. Het e-mailadres dat u bij de aanmelding opgeeft, gebruiken wij voor het versturen van onze brieven. Nieuwsbrieven aan alle ouders vindt u terug op onze website, op de homepage vindt u de directe link naar ‘Nieuwsbrief’. Uitnodigingen die geschreven zijn door de kinderen ontvangt u op papier.

U wordt uitgenodigd voor oudergesprekken van uw zoon of dochter voor een gezamenlijk gesprek. Het kan voorkomen dat de communicatie tussen beide ouders het niet toelaat om de oudergesprekken gezamenlijk te voeren of de juiste informatie tijdig door te spelen. In dat geval vragen wij u contact op te nemen met de directie. Wij zullen dan met u de mogelijkheden bespreken. Wij kunnen ervoor zorgen dat een kopie van de inhoud van het het rapfolio beschikbaar is voor het tweede adres.
Tevens kan een aparte uitnodiging voor de oudergesprekken naar het tweede adres worden gestuurd. Een extra exemplaar van de schoolgids voor het tweede adres wordt u op verzoek toegezonden. Wilt u in dat geval het tweede adres aan ons doorgeven?

Deze website geeft alle informatie over de school, voor ouders én voor kinderen. U vindt hier gegevens uit de schoolgids, de jarigen worden vermeld, maar u vindt ook de verhalen uit de verschillende groepen met veel foto’s. U kunt uw kind via Parro ziekmelden en uw vragen of opmerkingen rechtstreeks verzenden middels het contactformulier.

Een aantal gegevens is middels een wachtwoord alleen toegankelijk voor leden van het bestuur, de medezeggenschapsraad en de ouderraad. Uw algemene vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar de directie via info@dehoeveschool.nl. De site wordt wekelijks bijgewerkt.

 

Introductiedag_2016_IMG_1797

De jarigen van vandaag