Mobiel menu

Cursus blind leren typen

De kinderen van de Hoeve werken op school met computers. Het is belangrijk dat kinderen op de juiste wijze blind leren typen. De kinderen typen dan sneller en zijn in staat om bijvoorbeeld een werkstuk op de computer te maken. Het kost te veel tijd om dit alleen op school te doen. Immers, het leren van blind typen is een individueel leerproces.

De Hoeve biedt de online typcursus van TypeTopia aan. Deze typecursus kan thuis op elke computer met een internetaansluiting gevolgd worden. Bij 5 dagopdrachten in de week duurt de cursus 20 weken en bij 3 dagopdrachten in de week duurt hij 34 weken.
De licentie is maximaal een jaar geldig. Er wordt geadviseerd om regelmatig aan de slag te gaan met TypeTopia, bij voorkeur elke dag en in ieder geval 3x per week. Het oefenen moet niet langer duren dan 20 minuten achter elkaar. Als de dagopdracht nog niet af is, kan uw kind gewoon stoppen en de volgende dag verder gaan.

Meer informatie vindt u op www.typetopia.com.

Er is een reguliere versie en een dyslexieversie. De normale prijs is € 139,-.

Via MOO kan elke leerling nu gratis twee lessen volgen van TypeTopia.
Wilt u daarna gebruik maken van de typecursus, dan betaalt u € 89,-.

De proeflessen kunnen thuis gedaan worden door in te loggen met het MOO-account op www.MOO.nl.

Kinderen kunnen op elk moment starten met de online typecursus, maar het beste moment is natuurlijk om aan het begin van het schooljaar te starten!

De jarigen van vandaag

Verjaardagen

  • Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.