Covid-19

Op de Hoeve hanteren we de richtlijnen van het RIVM en Protocol basisonderwijs als het gaat om het inrichten van het onderwijs en het veilig omgaan met betrekking tot de hygiëne. Het RIVM opereert op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Deze inzichten veranderen en kunnen effect hebben op de richtlijnen die wij hanteren in de organisatie. Dat vraagt om veel responsiviteit van ons allemaal en we hopen op begrip van alle betrokkenen.

Update GGD 28 januari 2021:

210128-0057 brief KDV, BSO en scholen wijziging beleid corona en kinderen

Alle vragen en antwoorden rondom Covid-19 kunt u vinden op de website van de GGD: ggdsamengezond.nl. Het is tevens mogelijk iemand te spreken die is opgeleid en u kan voorzien van informatie.

Mocht u vragen willen stellen aan de directie, dan verzoeken wij u te mailen naar info@dehoeveschool.nl.

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.