Databank van ouders

Tijdens de schoolprojecten leren de kinderen gebruik te maken van allerlei informatiebronnen. Kinderen kunnen een bezoek aan de (school)bibliotheek brengen, zoeken op internet, vragen stellen aan hun klasgenootjes en/of leerkracht, op excursie gaan, iemand interviewen of een expert uitnodigen.

We willen graag gebruik maken van de kennis en vaardigheden van ouders. Kinderen en/of leerkrachten kunnen u dan uitnodigen. Heeft u een beroep of een boeiende hobby? Vindt u het interessant om een bijdrage te geven aan onderwijsinhoud? Geef u dan op!

Ja, ik wil graag opgenomen worden in de databank:

Aanhef *
Dhr.Mevr.

Voornaam

Achternaam *

Telefoonnummer *

Ik ben *

Mijn beroep is *

Eventuele opmerkingen

Databank van ouders

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Kennismakingsavond MB en BB

Op dinsdag 24 september is de kennismakingsavond voor nieuwe ouders in de midden- en bovenbouw gepland. U ontvangt de uitnodiging via uw zoon of dochter op 19 september.