Peutergroep de Hamsters

Bij de start van het schooljaar 2020-2021 openen wij in samenwerking met kinderopvang Jabadabadoe de Hamstergroep, een stamgroep voor kinderen van 2-4 jaar oud.

De peutergroep wordt geleid door ervaren pedagogisch medewerkers van kinderopvang Jabadabadoe BV.  Zij werken intensief samen met de  stamgroepleerkrachten uit de onderbouw. Op deze manier komen ze samen tot een speel- en leeraanbod waardoor de kinderen zich ononderbroken kunnen ontwikkelen. Wij noemen dit ook wel een doorgaande leerlijn.

Als u via de onderbouwingang het gebouw binnen komt, (tegen de tijd dat dat weer mogelijk is), ziet u direct aan uw rechterhand de Hamstergroep. In juli gaan de medewerkers de ruimte inrichten zodat de kinderen gezellig kunnen spelen, werken, vieren en spreken met elkaar.

Wij kijken erg uit naar deze nieuwe samenwerking en hopen dat de Hamsters een nog beter aansluiting vinden in de onderbouwgroepen als ze vier jaar worden!

Mocht u uw kind willen aanmelden voor de Hamstergroep, dan kunt u zich inschrijven via www.jabadabadoe.info / Peuteropvang / aanmelden. Hier vindt u ook meer informatie over de peuteropvang en over de tarieven. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 033 – 2538698 of via kinderopvang@jabadabadoe.info.

• Er zijn vandaag geen jarigen.

De zomervakantie start op vrijdag 17 juli om 12 uur. De onderbouwkinderen zijn deze vrijdag al vrij.