Mobiel menu

Peutergroep de Hamsters

Bij de start van het schooljaar 2020-2021 is in samenwerking met kinderopvang Jabadabadoe de Hamstergroep gestart, een stamgroep voor kinderen van 2-4 jaar oud.

De peutergroep wordt geleid door ervaren pedagogisch medewerkers van kinderopvang Jabadabadoe BV.  Zij werken intensief samen met de  stamgroepleerkrachten uit de onderbouw. Op deze manier komen ze samen tot een speel- en leeraanbod waardoor de kinderen zich ononderbroken kunnen ontwikkelen. Wij noemen dit ook wel een doorgaande leerlijn.

Als u via de onderbouwingang het gebouw binnen komt, (tegen de tijd dat dat weer mogelijk is), ziet u direct aan uw rechterhand de Hamstergroep. De ruimte is helemaal ingericht zodat de kinderen er gezellig kunnen spelen, werken, vieren en spreken met elkaar.

Wij zijn blij met deze nieuwe samenwerking en zien dat de Hamsters een nog betere aansluiting vinden in de onderbouwgroepen als ze vier jaar zijn geworden!

Mocht u uw kind willen aanmelden voor de Hamstergroep, dan kunt u zich inschrijven via www.jabadabadoe.info / Peuteropvang / aanmelden. Hier vindt u ook meer informatie over de peuteropvang en over de tarieven. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 033 – 2538698 of via kinderopvang@jabadabadoe.info.

De jarigen van vandaag

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn alle kinderen vrij.

Pinksteren

Maandag 6 juni zijn alle kinderen vrij. Dan is het Tweede Pinksterdag.

Oudergesprekken

Vanaf 23 mei starten de oudergesprekken weer!