Jabadabadoe

Even voorstellen

De Hoeve werkt samen met Kinderopvang Jabadabadoe uit Hoevelaken. Zij verzorgen zowel de tussenschoolse opvang (TSO), de voorschoolse opvang (VSO) als de buitenschoolse opvang (BSO). Er is ook de peuteropvang in ons gebouw.

Kinderopvang Jabadabadoe is een kleinschalige (particuliere) kinderopvang in Hoevelaken. De hoofdvestiging van Jabadabadoe is gevestigd aan de Leeuwenstein 5. Op deze locatie worden ook alle mogelijkheden voor kinderopvang aangeboden.

Jabadabadoe beschikt over een professioneel en enthousiast team dat met veel plezier de kinderen begeleidt op hun “reis” naar groter groeien, in een veilige en geborgen omgeving. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de persoonlijke behoefte van het kind. Jabadabadoe beoogt een inspirerende en liefdevolle plaats te zijn voor kinderen en medewerkers om te ontwikkelen en te groeien.

Jabadabadoe is een erkende kinderopvang, staat landelijk geregistreerd en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Meer informatie kunt u vinden op www.jabadabadoe.info.

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn alle kinderen vrij.

Pinksteren

Maandag 6 juni zijn alle kinderen vrij. Dan is het Tweede Pinksterdag.

Oudergesprekken

Vanaf 23 mei starten de oudergesprekken weer!