Buitenschoolse activiteiten

Er zijn ouders die dusdanig zijn opgeleid dat ze graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Tegen lage tarieven geven zij kinderen les. Dat gebeurt na schooltijd in de school.

In de ruimte op de eerste verdieping geeft Tanya van Dasselaar muziekles aan kinderen. Ze laat kinderen op diverse manieren ervaren hoe muziek gemaakt wordt en leert kinderen een muziekinstrument bespelen. Blokfluit-, dwarsfluit-, keyboard- en pianoles is mogelijk. Tanya kan ook zangles geven.

Renske Powell en Manja Ragetli bieden met de English for Kids Club kinderen de mogelijkheid om voor een periode van 10 weken op een ontspannen en actieve manier met Engels bezig te zijn. De lessen worden gegeven door de native speaker Tracey Livesey. De lessen vinden op de middag plaats. De cursus is bedoeld voor alle kinderen.