Mobiel menu

Openingsfeest 2020

‘Er was eens…’ zo begint ieder sprookje en elk sprookje eindigt met ‘…ze leefden nog lang en gelukkig’.  Wat er tussen deze zinnen in gebeurt, weten we ook allemaal wel. Dit tot grote ergernis van de hoofdrolspelers Sneeuwwitje, Roodkapje, Hans & Grietje en Assepoester. Zij willen wel eens een keer iets anders. Maar of dat goed afloopt…

Na de feestelijke maaltijd gingen de kinderen moe van alle avonturen naar huis!

   

Wat gaat er gebeuren?

Op woensdag 9 september, donderdag 10 september en vrijdag 11 september zullen de kinderen een magische sprookjeswereld binnenstappen. Alleen gaan de sprookjes niet zoals we dat gewend zijn…

Voor de nieuwe ouders die nog niet bekend zijn met ons traditionele openingsfeest geven we even wat achtergrondinformatie. Elk jaar beginnen we het schooljaar met een feest voor jong en oud. Als thema kiezen we een verhaal. Dit verhaal wordt door de teamleden uitgespeeld. Dit jaar is gekozen voor meerdere verhalen, namelijk de klassieke sprookjes.

We bedenken allerlei opdrachten en activiteiten die met dit verhaal te maken hebben. Voor de uitvoering van een aantal bovenbouwactiviteiten hebben we hulp van ouders nodig. Wie weet zien we u ook als hulpouder in het sprookjesbos!

Door de huidige Corona maatregelen kunnen ouders dit jaar helaas niet komen kijken bij het toneel. U kunt de verhalen volgen op de speciale pagina over het openingsfeest op onze website, die elke dag aangevuld zal worden.

We hebben een aantal festiviteiten buiten gepland. Bij slecht weer verplaatsen we het programma naar binnen. Mocht daar sprake van zijn, dan leest u hier op de site alle actuele informatie.

In de brief over het openingsfeest willen we graag met u het programma van dag tot dag doornemen.

Wij hopen op een fantastisch openingsfeest met veel zon en droog weer!