Mobiel menu

Koningsspelen

Op vrijdag 23 april deden de kinderen van de midden- en bovenbouw mee aan de Koningsspelen. Deze dag staat in het teken van het ophalen van geld voor ons goede doel KIKA. Dat doen de kinderen met een sponsorloop.

De kinderen in de midden-en bovenbouw krijgen vrijdag 16 april een sponsorformulier mee om zich door familie en vrienden te laten sponsoren voor de gelopen rondjes. Het is niet de bedoeling om langs de deuren te gaan met het formulier in verband met COVID-19.  De opbrengst van alle kinderen gaat naar KIKA, het door het kinderparlement gekozen goede doel van dit schooljaar.

Deze dag hebben we een continurooster. Dat betekent dat de kinderen zelf hun 10 uurtje en lunch mee naar school nemen. Natuurlijk krijgen ze na hun gelopen rondjes ook wat lekkers op
school! Om 14 uur zijn alle kinderen uit.

De kleur van het koningshuis én van KIKA is oranje! Het zou superleuk zijn als de kinderen deze dag in het oranje verkleed naar school komen. Helaas mogen de ouders niet langs de kant komen staan vanwege besmettingsgevaar. We zullen leuke foto’s via Parro delen en op de website publiceren, zodat jullie allemaal een indruk krijgen van deze feestdag.

We gaan flink ons best doen om zoveel mogelijk rondjes te lopen!

EN DAT IS GELUKT! LEES VERDER…

Algemeen

Op vrijdag voorafgaand aan Koningsdag (27 april), worden de Koningsspelen gehouden. behalve als die dag in een vakantie valt of op Goede Vrijdag. In dat geval worden de Koningsspelen een week eerder gehouden.

Tijdens de Koningsspelen staan gezond eten en actief bewegen centraal.

   

Bekijk hier de foto’s van de laatste Koningsspelen!

De jarigen van vandaag

Verjaardagen

Studiedag

Op woensdag 17 november werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.