BSO-TSO-VSO

We zijn blij met onze samenwerking met  kinderopvang Jabadabadoe en maken hiermee de volgende stap richting de vorming van een Integraal Kindcentrum (IKC).

Mocht u voor het eerst gebruik willen maken van de TSO en/of BSO en/of VSO, dan kunt u uw kind inschrijven via  het inschrijfformulier.

Prijslijst:

2018 prijslijst TSO de Hoeve

2018 tarieven BSO de Hoeve

Per 27 augustus 2018 ook VSO: 2018 tarieven BSO en VSO de hoeve

Het nummer voor de aanvraag kindertoeslag bij de belastingdienst is:
LRKP nummer BSO de Hoeve/ Jabadabadoe  104300607

Alle informatie vindt u ook terug in onze schoolgids.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Jabadabadoe via telefoonnummer 033-2007020 of per mail kinderopvang@jabadabadoe.info.

BSO-TSO-VSO

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!