BSO-TSO-VSO

We zijn blij met onze samenwerking met  kinderopvang Jabadabadoe en maken hiermee de volgende stap richting de vorming van een Integraal Kindcentrum (IKC).

Mocht u voor het eerst gebruik willen maken van de TSO en/of BSO en/of VSO, dan kunt u uw kind inschrijven via  het inschrijfformulier.

Prijslijst:

2018 prijslijst TSO de Hoeve

2018 tarieven BSO de Hoeve

Per 27 augustus 2018 ook VSO: 2018 tarieven BSO en VSO de hoeve

Het nummer voor de aanvraag kindertoeslag bij de belastingdienst is:
LRKP nummer BSO de Hoeve/ Jabadabadoe  104300607

Alle informatie vindt u ook terug in onze schoolgids.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Jabadabadoe via telefoonnummer 033-2007020 of per mail kinderopvang@jabadabadoe.info.

BSO-TSO-VSO

Voorjaarsvakantie

Vrijdag 21 februari start om 12.00 uur de voorjaarvakantie. De kinderen uit de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij. Staat de studiedag van woensdag 12 februari al in uw agenda? Dan verdiept het team zich in de onderwerpen uit het strategisch meerjarenplan en zijn alle kinderen vrij.