Mobiel menu

Jabadabadoe

Op de Hoeve werken we samen met Kinderopvang Jabadabadoe uit Hoevelaken. Zij verzorgen de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Het team van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers ondersteunt de school bij de pauze-opvang. Én er is de peuteropvang voor 2-4 jarigen in ons gebouw.

Kinderopvang Jabadabadoe is een kleinschalige (particuliere) kinderopvang in Hoevelaken. De hoofdvestiging van Jabadabadoe is gevestigd aan de Leeuwenstein 5. Op deze locatie wordt kinderopvang van 0 t/m 3 jaar aangeboden.

Jabadabadoe beschikt over een professioneel en enthousiast team dat met veel plezier de kinderen begeleidt op hun “reis” naar groter groeien, in een veilige en geborgen omgeving. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de persoonlijke behoefte van het kind. Jabadabadoe beoogt een inspirerende en liefdevolle plaats te zijn voor kinderen en medewerkers om te ontwikkelen en te groeien.

Jabadabadoe is een erkende kinderopvang, staat landelijk geregistreerd en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Het nummer voor de aanvraag kindertoeslag bij de belastingdienst is:
Locatie de Hoeve:
PO 404925145 – BSO 104300607

Voor aanmeldingen gaat u naar www.jabadabadoe.info.
Hier vindt u ook de tarieven.

Facturatie vindt plaats vanuit het kantoor van Jabadabadoe, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 033-2538698 of via kinderopvang@jabadabadoe.info.

Wendy van den Berg is locatiemanager op De Hoeve voor VSO-TSO-BSO en peuteropvang. Zij is contactpersoon tussen kinderen, ouders en het team. Zij is (behalve op vrijdag) te bereiken voor alle dagelijkse praktische zaken via telefoonnummer 033-2007020 en per e-mail via dehoeve@jabadabadoe.info.

Al uw vragen met betrekking tot tarieven, plaatsing en planning kunt u terecht telefoonnummer 033-2538698 of per e-mail via kinderopvang@jabadabadoe.info.