Schooljudo

De schooljudo is op 6 januari gestart. De meeste groepen krijgen tot de voorjaarsvakantie vier judolessen aangeboden, één keer in de week 45 minuten, tijdens de gymles. De kinderen kleden zich om tot judoka en leren welke spelregels er gelden bij het judoën. Je mag je eigen judopak meenemen. Graag lange haren in een staart dragen, geen sieraden om en eenvoudige kleding aandoen!

De kinderen ervaren waar de grenzen liggen van zichzelf en die van een ander. Hoe ga je respectvol om met die ander? Hoe houd je rekening met de kracht in je eigen lichaam? Hoe voorkom je pijn bij jezelf en de ander? Lekker bewegen dus en ervaren dat het fijn voelt om te bewegen.

Schoolsluiting

Van 16 maart tot en met 6 april is de Hoeve gesloten. In de nieuwsbrieven vindt u  meer informatie.

Goede Vrijdag 10 april en Tweede Paasdag maandag 13 april is het Paasweekend en zijn alle kinderen vrij.