Engelse les

De “English for Kids Club” is een initiatief van Manja Ragetli (moeder van Hidde en Thom van Elk) en Renske Powell (moeder van Alexander en Eloise). Zij bieden kinderen de mogelijkheid om op een ontspannen en creatieve manier Engels te leren.

Veel dank voor het invullen van de enquête en jullie enthousiaste reacties! Er is veel interesse voor de Engelse lessen en bij voldoende aanmeldingen willen we starten met 3 groepen.

• Groep 1/2/3 start op dinsdag 27 maart t/m 26 juni, van 15.45-16.45 (inloop vanaf 15.30), 12 lessen, kosten 120 Euro
  • Groep 4/5 op dinsdag 27 maart t/m 26 juni, van 15.45-16.45 (inloop vanaf 15.30), 12 lessen, kosten 120 Euro
  • Groep 6/7/8 op maandag 26 maart t/m 25 juni, van 15.45-16.45 (inloop vanaf 15.30), 10 lessen, kosten 100 Euro

Vult u het inschrijfformulier in? inschrijfformulier EfKC 2018 cursus 2

We kijken uit naar jullie reactie!

Renske Powell & Manja Ragetli

Over de English for Kids Club

De English for Kids club laat jullie met veel plezier weten dat we dit schooljaar weer van start gaan!

English for Kids Club biedt kinderen de mogelijkheid om op een ontspannen en actieve manier met Engels bezig te zijn.

De lessen vinden plaats op basisschool de Hoeve en zijn bedoeld voor alle kinderen die kennis willen maken met de Engelse taal.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een cursus? Kijk dan snel op www.englishforkidsclub.nl.

Graag tot ziens!

Namens English for Kids Club,

Voorjaarsvakantie

Op vrijdag 22 februari begint om 12 uur de vakantie voor alle kinderen. De onderbouwers zijn deze vrijdag al vrij.