Speelgoedbeurs

Op woensdagochtend 8 april 2020 houden de kinderen in de midden- en bovenbouw van 11.00 tot 12.00 uur hun jaarlijkse speelgoedbeurs. De beurs wordt georganiseerd door de midden- en bovenbouwkinderen van het schoolparlement. Het is niet de bedoeling dat kinderen eten en drinken verkopen, alleen speelgoed waarmee ze zelf niet meer willen spelen.

De opbrengst gaat naar het goede doel dat door het schoolparlement ieder jaar opnieuw wordt gekozen.

Het geld wordt daarna door de kinderen geteld. Het totale bedrag wordt vervolgens overgemaakt naar het goede doel. Op de website en op de displays in de school wordt bekend gemaakt hoeveel geld er ingezameld is.

Silver en Floor, bedankt voor het maken van de foto’s (2018)!

Studiedag 13 november

Het team verdiept zich op de studiedagen in de veranderonderwerpen uit het strategisch meerjarenplan 2019-2023.

Oudergesprekken

12 november - groep 5 - 7

26 november - groep 2 - 4 - 6

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)