Speelgoedbeurs

Op woensdagochtend 10 april 2019 houden de kinderen in de midden- en bovenbouw van 11.00 tot 12.00 uur hun jaarlijkse speelgoedbeurs. De beurs wordt georganiseerd door de midden- en bovenbouwkinderen van het schoolparlement. Het is niet de bedoeling dat kinderen eten en drinken verkopen, alleen speelgoed waarmee ze zelf niet meer willen spelen.

Naast het meenemen van het speelgoed, nemen kinderen ook geld mee om nieuw speelgoed te kopen bij andere kinderen van de school. Het geld dat de kinderen verdienen door de verkoop, gaat naar het goede doel.

De opbrengst gaat naar het goede doel dat door het schoolparlement ieder jaar opnieuw wordt gekozen.

Het geld wordt door de kinderen geteld. Het totale bedrag wordt vervolgens overgemaakt naar het goede doel. Op de website en op de displays in de school wordt bekend gemaakt hoeveel geld er ingezameld is.

De opbrengst van de speelgoedbeurs van 10 april is € 735,-! Wat een mooi bedrag!

Silver en Floor, bedankt voor het maken van de foto’s (2018)!

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!