Speelgoedbeurs

Op een woensdagochtend rondom Pasen houden de kinderen in de midden- en bovenbouw van 11.00 tot 12.00 uur hun jaarlijkse speelgoedbeurs. De beurs wordt georganiseerd door de midden- en bovenbouwkinderen van het schoolparlement.

Voor de speelgoedbeurs nemen de kinderen (van de midden- en bovenbouw) die dat willen speelgoed mee om te verkopen en geven deze thuis al een prijsje (tot maximaal 5 euro). Ook nemen ze een kleedje mee, een bakje voor het verdiende geld én eventueel kleingeld om zelf iets mee te kunnen kopen. Eten en drinken mag niet verkocht worden.

Aan het eind van de woensdag wordt al het geld verzameld en op donderdag geteld.

De volledige opbrengst van bijna € 1500,- (wat een mooi bedrag!)  gaat naar het goede doel dat door het schoolparlement ieder jaar opnieuw wordt gekozen.

Het geld wordt daarna door de kinderen geteld. Het totale bedrag wordt vervolgens overgemaakt naar het goede doel. Op de website en op de displays in de school wordt bekend gemaakt hoeveel geld er ingezameld is.

Silver en Floor, bedankt voor het maken van de foto’s (2018)!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!