Goede doel

Het kinderparlement kiest elk jaar een nieuw goed doel.

Voor 2020-2021 is gekozen voor KIKA!

De opbrengst van de adoptiepot en de speelgoedbeurs gaat hier naar toe.

Sponsorloop

Ook de opbrengst van de sponsorloop van de Koningspelen gaat naar KIKA.

De kinderen hebben het geweldig gedaan. Er is een voorlopig bedrag van ruim € 14.500 euro gestort op de rekening van KIKA.

René Huurdeman werd uitgenodigd voor een interview via de lokale oproep. Dat vindt u hier terug: A1 Mediagroep – Player Gemist

Het gaat om A1 Mediagroep, uitzending gemist – woensdag – De Ochtendfinale – 12 mei 2021 11.00-12.00 uur – Het interview begint bij 7:50 min en duurt tot 19:10 min.

Op 19 mei is het eindbedrag van de sponsorloop bekendgemaakt: 15.819,50 euro!!! De cheque werd in het bijzijn van de kinderen uit de midden- en bovenbouw overhandigd aan een vrijwilligster van KIKA.

Oudergesprekken

De komende weken zijn de oudergesprekken over het rapfolio van uw kind. U kunt via Parro zelf een tijdstip uitkiezen voor het gesprek.