Tekenwedstrijd

En de winnaars zijn…

1 OB_tekenwedstrijd  2 MB_tekenwedstrijd  3 BB_tekenwedstrijd

Hoe kon je meedoen?

De schoolkrantredactie heeft dit keer een leuke wedstrijd voor de leerlingen van De Hoeve. We gaan niet sporten, rennen of iets in die richting, nee, we gaan een tekenwedstrijd houden. De winnaars krijgen een leuk prijsje.

Er zijn 3 groepen waaronder de prijzen worden verloot. De onderbouw is een groep, de middenbouw is een groep en de bovenbouw is een groep. Bij elke groep wordt een winnaar uitgekozen.

Het gaat zo:

Je maakt een zelf tekening over de winter.
Als die af is, schrijf je je naam en je stamgroepnaam op.
Dat doe je op de achterkant van je tekening.
Als je dat hebt gedaan, kun je de tekening inleveren bij de versierde doos op het podium, waar WINTER TEKENING op staat.
Je kan meedoen tot maandag 15 februari 2016.

De juryleden gaan dan hard aan het werk om de mooiste en leukste tekening te zoeken.

Veel succes en veel kleurplezier!

LET OP! NIET HET PLAATJE BIJ DEZE TEKST INKLEUREN EN INLEVEREN!

LET OP! KLEURPLATEN ZIJN NIET TOEGESTAAN OM DEEL TE NEMEN AAN DE TEKENWEDSTRIJD!

schoolkrant origineel Sanne Ruiter

Tekenwedstrijd

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!