Een nieuw begin

Dit jaar staan we tijdens het paasproject stil bij ‘Een nieuw begin’.

We lezen de verhalen en bespreken met elkaar het nieuwe leven. In de bovenbouw wordt ook gesproken over het nieuwe leven van een mens; hoe groeit een baby in de buik van de moeder?

Om symbolisch een nieuw begin te maken, planten alle kinderen een zonnebloem in een potje, deze krijgen ze van school. Zo kunnen we zien hoe in een klein potje het nieuwe leven begint. De zonnebloemen krijgen de kinderen op 1 april mee naar huis om aan iemand te geven die wel een zonnetje verdient.

Op donderdag 1 april hebben we in alle groepen ook een gezellig paasontbijt.

De kinderen krijgen op donderdag 25 maart een kaartje mee met daarop wat zij meenemen voor het ontbijt. Dit mag alleen iets voorverpakt zijn.

Wilt u uw kind hiervoor uiterlijk 31 maart een bord, bestek en beker in een aparte (plastic) tas voorzien van naam meegeven?

We kijken uit naar een vrolijk Pasen!