Sinterklaas

Wat een avontuur maakt Sinterklaas dit jaar weer mee. Hij is met de stoomtrein naar Nederland gekomen, met zijn nieuwe paard Ozosnel. De kinderen leven mee met het Sinterklaasjournaal en hebben voor het nieuwe paard een echte stal gemaakt, zodat hij bij onze school tot rust kan komen. We zijn heel benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren met Sinterklaas en zijn nieuwe paard.

De kinderen knutselen een mooi paard of een dak met daarop paarden, Sinterklaas of Pieten. Daarnaast spelen de kinderen voor Sinterklaas of Piet op de gang. Dit kan bij een echte inpaktafel of bij de werkkamer van de Sint. De kinderen die in het huisje spelen kunnen, in pyjama, hun schoen zetten en misschien doen de Pieten en de Sint hier een mooi cadeautje in.

De beginklank die past bij dit project is de “P”. De kinderen mogen spullen voor de letterzak meenemen.

Kerstvakantie

19 december sluiten we het kerstproject af met een kerstontbijt. 's Middags krijgen de onderbouwkinderen om half 4 vrij. De midden- en bovenbouw starten vrijdag om 12 uur met hun vakantie! We starten in het nieuwe jaar op maandag 6 januari!

Oudergesprekken

10 december - groep 1 - 3 - 8 (Vlinders in november)