Mobiel menu

Pasen onderbouw 2017

In de lente start de natuur weer op. Wat niet meer lijkt te leven start weer opnieuw met groeien. De bomen komen in de knop en krijgen blaadjes en bloesem. Alles ziet er weer fris en vrolijk uit. In de groep wordt er gezaaid. En de dieren krijgen jongen. Dit volgen we op de voet met het kikkerdril in de klas (Bedankt Woelmuis Naud).  Ook in de gang kunnen we jonge dieren bewonderen. Er stond de broedkast van de familie van ’t Klooster, zodat we live mee konden maken hoe een kuiken zich uit een ei worstelt. Prachtig om dit nieuwe leven mee te kunnen maken van dichtbij.

We hebben in de groepen samen ontbeten. Ieder kind had een ontbijt voor een ander meegenomen in een door hem/haar versierde doos. Wat was het gezellig. Iedereen heeft goed voor de ander gezorgd.

We vertellen veel verhalen in de paastijd. Het verhaal van de Ark van Noach nam een centrale plaats in. Een nieuwe start voor Noach en zijn familie en alle dieren die op de ark mee mochten varen. Wij wensen jullie fijne paasdagen.

De jarigen van vandaag

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Zomervakantie

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!