Muziek

In de onderbouw werken wij over ‘Muziek’. Tijdens dit project komen er verschillende mensen langs die allemaal een ander instrument bespelen. Daarnaast mogen wij ook zelf muziek maken in het concertgebouw.

Welke muzieksoorten zijn er allemaal? We luisteren naar verschillende soorten muziek en kijken hoe wij ons voelen als wij hier naar luisteren. Daarnaast bekijken wij verschillende instrumenten en mogen deze ook zelf uitproberen. Je hebt verschillende soorten instrumenten, namelijk blaas-, snaar of slaginstrumenten.

Tijdens dit project werken wij aan 2 beginklanken; namelijk “M” van muziek en de “L” van luisteren.

Oudergesprekken

Op 8 december zijn de oudergesprekken voor groep 1, 3 en 8 gepland.

Kerstvakantie

Voor midden- en bovenbouwkinderen begint vrijdag 18 december om half 4 de kerstvakantie. De onderbouwkinderen zijn deze vrijdag al vrij. Tot maandag 4 januari!