Laat je licht schijnen OB

In de donkere dagen voor Kerst kun je veel voor anderen betekenen. Hoe kun jij je licht voor een ander laten schijnen?  In de verschillende verhalen die we vertellen en voorlezen komt dit thema naar voren. Iedereen kent wel iemand die even een lichtje mag krijgen. Dat kan in de vorm van een gebaar: bijvoorbeeld een knuffel, een kaartje, een mooie tekening of gewoon naar iemand luisteren. Laat weten dat je om iemand geeft. Daar worden mensen blij van.

We versieren met de kinderen potjes, waarin een zelf meegebracht waxinelichtje komt. De kunnen we branden als we samen kerstontbijt nuttigen. De kinderen maken ook een kaart voor iemand, die mogen ze opsturen.

We luisteren naar mooie verhalen, zingen prachtige liedjes en zoeken woorden bij de letter S van schijnen. We hopen dat iedereen zijn licht kan laten schijnen, dan wordt de wereld heel mooi en blij. Wij wensen iedereen: Fijne feestdagen en een heel gezond en verlicht 2018!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!