Kunst in kleur

Kunst. Wat houdt kunst in? Welke vormen van kunst zijn er? In de onderbouw hebben antwoord gekregen op deze vragen. Ook hebben wij de kleuren geleerd en verschillende schilderijen geschilderd. Daarnaast zijn er ook hele mooie beelden en andere kunstwerken gemaakt.

Al deze kunstwerken worden gepresenteerd op woensdag 14 december in een heus museum. De ouders van de onderbouwkinderen worden dan rondgeleid door de kinderen zelf. Het museum opent om 10 voor half 9 en sluit om 9 uur. De leerkrachten maken foto’s. Hierdoor kunnen de ouders echt genieten van de kunstwerken.

Ook hebben wij een nieuwe beginklank geleerd. De “K” van Kunst en kleur. De kinderen verzamelen hier meerdere voorwerpen bij die beginnen met deze beginklank.

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!