Kunst

Wat voor soorten kunst zijn er eigenlijk? Kun je zelf ook kunst maken? Samen kijken we naar kunstwerken, schilderijen, foto’s en beelden. We lezen verhalen over kunst. We maken muziek en luisteren naar en dansen op muziek. We zijn met allerlei kunstuitingen bezig!

Tijdens de midweekvieringen laten de kinderen zien waar ze mee aan het werk zijn.

kunst obkunst ob

De beginklank K van kunst wordt aangeboden. De kinderen zoeken woorden en voorwerpen die met die klank beginnen.

In de gang is een Kunstuitleen gemaakt. Daar kunnen de kinderen die in het huisje spelen kunst lenen. De kunstenaar staat klaar om alles uit te lenen.

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!