Kriebelbeestjes

Het wordt steeds warmer weer. Kleine kriebelbeestjes komen tevoorschijn. Met kleine potjes en vergrootglazen gaan de kinderen buiten op zoek naar deze beestjes. Wat zijn er veel kriebelbeestjes te vinden in de kleutertuin. Vol enthousiasme zijn de kinderen bezig. In de potjes kunnen we ze goed bekijken.

De kinderen stellen vragen over de diertjes. We proberen de antwoorden te vinden. Dat doen de kinderen door de beestjes goed te observeren. Maar ook met behulp van de zoekkaarten bekijken de kinderen welk diertje ze gevonden hebben. In de groepen staan veel boeken, waar extra informatie te vinden is. Of we bekijken filmpjes over de beestjes op het digibord. Zo leren we nog meer over hoe deze beestjes leven.

In de groepen worden werkjes gedaan over de beestjes. Ze worden getekend en geknutseld. De letter Z van zoemen staat centraal. Maar ook de letter S van spin komt terug.

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!