Hier woon ik

Na de kerstvakantie zijn we gestart met het project: Hier woon ik. We leren over verschillende huizen en de verschillende kamers, die in een huis te vinden zijn. Wat doe je in welke kamer? De kinderen tekenen over hun eigen huis. Op welke plek voel je jezelf het fijnst in je huis?

De kinderen spelen in het huisje de rollen van het gezin: vader, moeder en kinderen. Op de gang in het winkeltje kunnen ze levensmiddelen kopen. In het huisje maken vader en moeder eten voor het gezin. Ook in het poppenhuis wordt een rollenspel met de poppetjes gespeeld. In de bouwhoek bouwen de kinderen huizen. De kinderen passen metselen toe, zodat het huis extra stevig wordt.

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!