Dit ben ik

We zijn allemaal mensen, dus hetzelfde. Maar we zien er toch allemaal net iets anders uit. Ieder mens is uniek. We gaan goed naar onszelf kijken. Ieder kind maakt een boekje over zichzelf. In de kring benoemen we de lichaamsdelen, bekijken we elkaar goed en we gaan antwoorden zoeken op de volgende vragen: Hoe zie je eruit? Wat zit er allemaal aan je lichaam? Hoe heten al je lichaamsdelen? Welke functie hebben je lichaamsdelen? Wat hoort er echt bij jou. Dan denken we aan haarkleur en lengte, kleur ogen, lengte, gewicht, maat schoenen, enzovoort.

In de gang is een dokterspraktijk waar het kind dat de dokter speelt de patiënten kan wegen en meten. De kinderen uit het huisje kunnen ook hun ogen op laten meten.

De letter l van lichaam of lijf staat centraal.

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!